MP Isomaster EPS 30 Normál hőszigetelő lemez 2 cm 12 m2/csomag
Masterplast Isomaster EPS 30 15 cm nem terhelhető hőszigetelő lemez
5 745 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Masterplast Isomaster EPS 30 15 cm nem terhelhető hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-688355

Nem terhelhető EPS hőszigetelő lemez
Nem járható, vagy terheléstől védett helyekre
Épületek közötti dilatációs hézagokba
Fehér színű
Hővezetési tényező: 0,044 W/mK
Táblaméret: 50x100 cm
1,5 m2/csomag
A terméket bálában értékesítjük!

Gyártói készleten
Kiszállítás akár: 2023-06-13
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

  • Személyes átvételre nincs lehetőség, közvetlenül a gyártótól szállítunk.
m2
5 745 Ft / m2
8 618 Ft / kiszerelés
1.5 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A Masterplast Isomaster EPS 30 nem terhelhető, expandált polisztirol hőszigetelő lemez. Terhelés nélküli szerkezetekbe építhető be, nedvességtől és párától védve: nem járható padlások hőszigeteléseként, vagy párnafák között, födém alsó síkján, burkolattal védetten, vagy épületek közötti dilatációs hézag kitöltéseként.
Hővezetési tényező: 0,044 W/mK
Hőállóság: -65 °C - +70 °C
Táblaméret: 50x100 cm
Jelölés: kék csík

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.

eps lap hungarocell Szigetelés

Az EPS lapokat szinte mindenki használja, bár a legtöbben inkább hétköznapibb nevén, hungarocellként, esetleg polisztirolként ismerik. Ma már számtalan típusa van forgalomban. De vajon melyiket mikor használjuk, és milyen típusú munkára?


Kérdések és válaszok

Betöltés