Austrotherm XPS Plus P Hőszigetelő lemez 1250x600x220 cm
Austrotherm XPS Plus P 22 cm hőszigetelő lemez
22 085 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Austrotherm XPS Plus P 22 cm hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-668028

Zártcellás XPS hőszigetelő lemez
Koszorú, áthidaló, pillérek vakolat alatti szigetelésére
Lábazat szigetelésére is
Kiváló hőszigetelő képességű
Vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi
Nedves környezetben is alkalmazható
Érdes felületű, kiváló tapadású
Rózsaszínű
60x125 cm; 0,75 táblaméret
1,5 m2/bála
A terméket bálában értékesítjük
Legkisebb rendelhető mennyiség: 46,5 m2
A termékre nem vonatkozik az elállási jog!

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-09
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
m2
22 085 Ft / m2
33 128 Ft / kiszerelés
1.5 m2 / kiszerelés
Ajánlatkérés

91,5 m2 felett egyedi árat biztosítunk, kérj ajánlatot!

Ajánlatot kérek
Megosztás

Részletes leírás

Az AUSTROTHERM XPS® Plus P fokozott hőszigetelő-képességű, préselt, érdes felületű, egyenes élképzésű extrudált polisztirol (XPS) hab. Az érdesített felületű XPS® Plus P elsősorban homlokzati hőszigetelő rendszerek lábazatának kialakítására, koszorúban, áthidalóban, pilléreken vakolat alatt történő alkalmazásra javasolt. Alkalmazásával azonos szigetelőképesség mellett kisebb szerkezetvastagság, vagy azonos vastagság esetén még hatékonyabb szigetelés és nagyobb energiamegtakarítás érhető el. Az érdesített felület nem csak a betonhoz tapad jól, de a felületképzéshez használt ragasztóanyag fokozott tapadását is segíti. A kiemelkedő hőszigetelő-képesség különösen előnyös a korszerű GRAFIT® típusú homlokzatszigetelő lapok esetén, ezért a passzívházakhoz különösen ideális választás. A zárt cellaszerkezetű anyag vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi, így kiváló hőszigetelő képessége tartós nedvességhatás esetén sem romlik. Az épületek élettartama alatt az extrudált hab nagyon jó mechanikai tulajdonságai sem változnak. Az AUSTROTHERM XPS® Plus P termékek széndioxid gáz habosításúak, így FCKW-t és HFCKW-t (halogénezett és részben halogénezett szénhidrogéneket, freonokat) nem tartalmaznak.
Termékosztály: XPS 300
Hővezetési tényező: 0,027 W/mK
A termékből minimum 10 m3 rendelhető, ami a lemezvastagság és a csomagolási paraméterek figyelembe vételével min. 46,5 m2-t jelent.
Ez a termék csak vevői megrendelésre készül, a gyártási programba illesztésének lehetősége miatt a megrendelés teljesítési ideje az előre jelzettől eltérhet! A gyártóval egyeztetnünk szükséges a várható szállítási időről. Ez ügyben, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat, még a megrendelés leadása előtt!
A megrendelt termék teljes vételára a megrendeléskor, előre fizetendő. Az előzőekben ismertetett okok miatt megrendelt termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
hőszigetelés épületen szigetelőanyaggal Szigetelés

Akár új építésű házról van szó, akár egy régebbit szeretnénk felújítani, a hőszigetelés előbb vagy utóbb napirendre kerül. Előbbi esetében eleve tervezünk vele, utóbbi esetében azonban nem biztos, hogy van elegendő hely a szigetelőanyag számára. Mi a megoldás ilyenkor?


Kérdések és válaszok

Betöltés