BB ÖkoHabszivacs parketta alátét 2 mm x 1x50 m
Öko habszivacs parketta alátét 2 mm
114 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Öko habszivacs parketta alátét 2 mm

  • Cikkszám: UH-570981

Habszivacs alátétlemez laminált padlóhoz
Kiváló hőszigetelő
Nem javasolt padlófűtés esetén
2 mm vastagságú
Szürke színű
A terméket m2-ben értékesítjük
50 m2/tekercs

Raktáron, 432 m2
Átvehető akár: 2023-06-08
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

m2
114 Ft / m2
Ajánlatkérés
Kérj egyedi ajánlatot!
Ajánlatot kérek
Megosztás

Részletes leírás

A habszivacs parkettaalátét csökkenti a lépészajt, kisebb mértékben alkalmas a felületi egyenlőtlenségek eltüntetésére és javítja a felület hőszigetelő képességét is.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés