Termékek
Termékek
SWISS KRONO Volo Aqua Zero Lark tölgy laminált padló 8 mm
SWISS KRONO Volo Aqua Zero Lark tölgy laminált padló 8 mm
7 330 Ft / m2
6 600 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

SWISS KRONO Volo Aqua Zero Lark tölgy laminált padló 8 mm

  • Cikkszám: BF-D4576

Prémium minőségű laminált padló
Lark tölgy színű 
“Aqua Zero” vízálló felülettel
Extra kopásállóság (AC5/33)
8 mm vastag
2,109 m2/csomag

30 év garancia
Rendelésre
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

m2
7 330 Ft / m2
6 600 Ft / m2
13 919 Ft / kiszerelés
2.109 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A prémium minőségű SWISS KRONO Volo Aqua Zero Lark tölgy laminált padló 8 mm vastag, magas kopásállóság jellemzi (AC5/33), lakóterek, irodák, eladóterek helyiségben is ajánlott. A vízálló felületének köszönhetően vizes helyiségekben is alkalmazható. Ellenáll a víznek és a nedvességnek, ezáltal nem púposodik fel. Az “Aqua Pearl” klikk rendszerrel a laminált padló lerakása egyszerű, 24 órán keresztül vízálló és a lehető leggyorsabb. 4V rendszerű, ami azt jelenti, minden oldala hornyolt, vagyis a hagyományos, egymáshoz síkban kapcsolódó laminált lappal szemben látható fuga emeli ki a padló szépségét. Padlófűtésnél is alkalmazható. 
Mérete: 1380 × 193 × 8 mm
A padlóhoz az alábbi szegőlécet ajánljuk:
SWISS KRONO laminált padló szegőléc Aurum Volo Aqua P85; Lark tölgy; 2,5 m
Garancia: 30 év lakossági és 30 év közületi.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés