Termékek
Termékek
Baudekor MDF42/MDF58 Szegélyléc rögzítő klipsz 30 db
Baudekor MDF 42/MDF 58 szegélyléc rögzítő klipsz, műanyag
50 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Baudekor MDF 42/MDF 58 szegélyléc rögzítő klipsz, műanyag

  • Cikkszám: UH-005161

Szegőléc falhoz rögzítéséhez
Tökéletes illesztést biztosít
MDF42 és MDF 58 lécekhez
A tipli és a csavar tartozék
30 db/csomag

Jelenleg nincs raktáron

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A rögzítő klipsz a szegőlécet fixen a falhoz rögzíti. Láthatatlan rögzítést biztosít. Felszerelése kb. 0,5 méterenként csavarral és tiplivel történik.

Teljes leírás
Betöltés