Termékek
Termékek
Cemix-LB-Knauf Gletti Extra Meszes glett 10 kg
Cemix Gletti Extra meszes glett 10 kg
3 160 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix Gletti Extra meszes glett 10 kg

  • Cikkszám: UH-712887

Extra minőségű meszes simítóanyag
Beltéri felhasználás
Magas esztétikai igény
Kiváló páraáteresztés
Műemléki környezetbe
Környezetbarát
Fehér színű
Anyagszükséglet: 1 kg/m2/mm
10 kg/zsák

Rendelésre
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

zsák
3 160 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

A Cemix Gletti Extra gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén közvetlenül a felhasználás előtt vízzel kell összekeverni. Mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonság-javító adalékokat tartalmaz. Régi és új lakóépületek, középületek, ipari objektumok simított belső falazatinak fehér színű befejező rétegeként. Simítóvakolatokra vagy Renti javítóhabarccsal előkészített felületekre, 0-2 mm rétegvastagságban. Festhető, tapétázható felületet ad.
A Gletti-t simított alapvakolatokra és egyéb alapfelületekre hordhatjuk fel, melyek megfelelő szilárdságúak, zsír-, por- és szennyeződésmentesek. 
A Gletti Extra 10 kg-os zsákokban kapható. Az építkezés helyszínén az anyagot vödörbe töltjük és vízzel keverjük össze. 

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Így lesz jó a falak glettelése Festés, vakolás

Ha szeretnéd otthonod felújításának egy részét saját kezűleg elvégezni, érdemes megismerkedni a glettelés technikájával. A glettelés az egyik legjobb megoldás arra, hogy eltüntessük a repedéseket, lyukakat a falakról, és előkészítsük a festésre. A szép falak otthonunk esztétikáját emelik.


Kérdések és válaszok

Betöltés