Termékek
Termékek
Baumit FinoBello Gipszes glett 0-10 mm fehér 20 kg
Baumit FinoBello gipszes fehér glett 20 kg
5 233 Ft / zsák
4 710 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Baumit FinoBello gipszes fehér glett 20 kg

  • Cikkszám: UH-009916

Falak és mennyezetek beltéri glettelésére szolgál
0-10 mm vastagságig 
Beltéren használható
Fehér színű
20kg/zsák
54 zsák/raklap

Raktáron, több mint 50 zsák
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

zsák
5 233 Ft / zsák
4 710 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

A Baumit FinoBello gipszes fehér glett különösen sima és szilád glettanyag. Falak és mennyezetek beltéri glettelésére szolgál. Tiszta és könnyű feldolgozás. Alkalmazható mész és cement, cement és gipszes vakolatokra, betonfelületekre, gipszkarton szerkezetek hézagkitöltésére (üvegszövet hézagerősítő csíkkal) és teljes felületére, gipsz blokk falazóelemek fugázására és felületképzésére. Kiszerelés: 20 kg/zsák. Anyagszükséglet: kb. 0.8 kg/m²/mm.
Összetétele: gipsz, kőliszt, tapadást és bedolgozást javító adalékszerek.

Teljes leírás
Betöltés