Baumit FinoFinish Expert beltéri vödrös glett 25 kg
Baumit Finish Expert Prémium beltéri glett 20 kg
8 225 Ft / vödör
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Baumit Finish Expert Prémium beltéri glett 20 kg

  • Cikkszám: UH-675544

Falak és mennyezetek beltéri glettelésére
0-3 mm vastagságig 
Felhasználásra kész
Fehér színű
Anyagszükséglet: 1,6 kg/m2/mm
20 kg/vödör

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A Baumit FinoFinish beltéri vödrös glett felhasználásra kész, kézi és gépi glettanyag, kizárólag beltéri alkalmazásra. Ásványi alapfelületeken: cementen, mész-cementen, gipszes vakolatokon, gipszkarton, a szerkezetek teljes felületére. Illetve falon és mennyezeten, betonfelületek, előregyártott betonelemek felületén. Kiszerelés: 25 kg/zsák. Anyagszükséglet: kb. 1.6 kg/m²/mm.
Összetétele: ásványi töltőanyag, speciális műanyag diszperzió, cellulóz, víz.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Így lesz jó a falak glettelése Festés, vakolás

Ha szeretnéd otthonod felújításának egy részét saját kezűleg elvégezni, érdemes megismerkedni a glettelés technikájával. A glettelés az egyik legjobb megoldás arra, hogy eltüntessük a repedéseket, lyukakat a falakról, és előkészítsük a festésre. A szép falak otthonunk esztétikáját emelik.


Kérdések és válaszok

Betöltés