Termékek
Termékek
Milwaukee 40 darabos Shockwave fúrócsavarozó készletet és fastback kompakt összecsukható kés
Milwaukee Shockwave fúró-csavarozó készlet, 40 db-os + Fastback kompakt, összecsukható kés
10 305 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee Shockwave fúró-csavarozó készlet, 40 db-os + Fastback kompakt, összecsukható kés

  • Cikkszám: MWK-4932459763

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Bitfej- és fémfúrószár készlet
Nagy igénybevételre is alkalmas bitek
Schockwave ütéscsillapító rendszerrel
Speciális összetételű acélból
Fémfúrószárak hex befogással
Dugókulcsok
Kompakt összecsukható kés
Kemény, műanyag dobozban
33 db bit, 2 db bittartó, 3 db fémfúrószár, 2 db dugókulcs, 1 db kés / készlet

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

Milwaukee Shockwave csavarozó bitek hosszú távon ideális megoldást jelentenek a rögzítési munkák során, még nagy igénybevételt jelentő, ütvecsavarozóban történő alkalmazásoknál is. A bit speciális összetételű, acél alapanyaga és hőkezelése a tartósságot biztosítja, a kovácsolt hegy a keménysége mellett tökéletesen illeszkedik a csavarfejhez, ezért kisebb a kiugrás veszélye, ami megakadályozza a forgácsolódást, így szintén hosszabb élettartamot garantál. A bittest és a hegy között egyedi, Shock Zone ütközési zóna van kialakítva, ami hatékonyan csillapítja az ütéseket, tovább növelve a bit és a csavarfej közötti kapcsolat pontosságát, jobb nyomatékátadást és hosszabb élettartamot biztosítva.
A Milwaukee Shockwave mágneses dugókulcs az egyedi tervezésű acélnak és a hőkezelésnek köszönhetően nagyon szilárd és rendkívül tartós. Erős, mágneses hegye biztosan tart. Kifejezetten alkalmas a nagy nyomatékot igénylő alkalmazásoknál és ütvecsavarozásnál. Befogása 1/4"-os, hatszögletű.
A Milwaukee fémfúrószárak tervezésekor a gyors és pontos furatkészítés és a hosszú élettartam jelentették a fő célokat. Az előfúró hegy megakadályozza a fúró megcsúszását, precíz és gyors fúrásindítást tesz lehetővé. A változó geometriájú hornyok gyorsabb forgácskihordást és nagyobb sebességű fúrást biztosítanak. Megfelelnek acélban, alumíniumban, színesfémben és ötvözöteikben való furatkészítésre. A fúrószárak 1/4"-os, hatlapú (hex) befogásúak, a csavarozókban való használathoz.
Kompakt méretű, könnyű, összecsukható, cserélhető pengés kés. Rendkívül gyorsan használatra kész: könnyen, egy kézzel nyitható. A trapéz formájú penge szerszám nélkül, gyorsan cserélhető, így rövidebb idő esik ki a munkavégzésből. A kis méreteknek hála, kényelmesen tárolható, akár nyakbaakasztón (a szerszámon lyuk kialakítva a számára), vagy az övtartójával a ruházaton és természetesen zsebben is mindig kéznél van.
A bit-, dugókulcs és fúrószár készlet 40 db elemből áll, kemény, műanyag táskában, melyben rendezetten helyezhetők el a szerszámok.
A készlet tartalma:
Bitek típusa, mérete és darabszáma:
- 25 mm hosszú: 1 x PH1 / 2 x PH2 /1 x PZ1 / 3 x PZ2 / 2 x TX10 / 2 x TX15 / 3 x TX20 / 2 x TX25 / 2 x TX30 / 1 x TX40 / 1 x TX50 / 1 x hex 4 mm / 1 x hex 5 mm / 1 x SL 0,6 x 4,5 / 1 x SL 0,8 x 5,5 / 1 x SL 1,2 x 6,5
- 50 mm hosszú: 1 x PH2 / 1 x PZ1 / 1 x PZ2 / 1 x TX10 / 1 x TX15 / 1 x TX20 / 1 x TX25 / 1 x TX30
60 mm hosszú bittartó: 1 db
152 mm hosszú bittartó: 1 db
1/4" hex befogású fémfúrószár: ⌀ 3 / 4 / 5 mm
Mágneses dugókulcs, 48 mm hosszú, 1/4" hex befogású: 8 / 10 mm
Kompakt kés

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés