Termékek
Termékek
Lafarge Ekspert CEM II/B-V 42,5 R cement 25 kg
Lafarge Ekspert CEM II/B-V 42,5 R cement 25 kg
2 450 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Lafarge Ekspert CEM II/B-V 42,5 R cement 25 kg

  • Cikkszám: LAF-EKS-B-V-42.5R

Nagy teljesítményű portlandcement
Nagy kezdőszilárdságú
Jelentős utószilárdulás jellemzi
Jól bedolgozható
Teherviselő betonszerkezetekhez kiváló
Nagy szilárdságú betonok készítéséhez
Minimálisra csökken a zsugorodási repedések előfordulása
Sötétebb színű felületet ad
56 zsák/raklap

Raktáron, 1775 zsák
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

zsák
2 450 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

A Lafarge Ekspert CEM II/B-V 42,5 R egy 42,5 szilárdsági osztályú pernye-portlandcement. Jó plaszticitású, könnyen bedolgozható, nagy kezdőszilárdságú. Mérsékelt hőfejlesztés és jelentős utószilárdulás jellemzi. Kiválóan megfelel különféle betonszerkezetek: lépcsők, födémek, áthidalók, gerendák, oszlopok építéséhez, valamint alapok készítéséhez. A gyors szilárdulásának köszönhetően lerövidíti a kivitelezés idejét.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Alapozás Építkezés

Neked is az egyik legnagyobb álmod, hogy saját családi házat építhess, amit aztán évtizedeken át otthonnak nevezhetsz? Mielőtt belevágnál, érdemes tisztában lenned az építkezés folyamatával, és az egymásból logikusan következő lépésekkel, hogy menet közben minél kevesebb buktatóba ütközz.


Kérdések és válaszok

Betöltés