Fakro AMZ II 55x78 cm, 092-es színkódú hővédő roló

  • Cikkszám: UH-103854

Hatékony védelem a hőség ellen 
Kilátást és fényt is biztosít a szobában
Csökkenti az esőcseppek kopogását

Rendelhető
  • Átvételi pont

    átvehető a beérkezéstől számított 24 órán belül

  • Házhozszállítás

    beérkezés követően akár 2-3 munkanapon belül

db
27 244 Ft / db
21 800 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Fakro AMZ II külső hővédő roló tetőtéri ablakokhoz alkalmazott külső napellenző roló kívülről, nem pedig a helyiségen belül veri vissza a hősugárzást, ennek köszönhetően a nyári napokon nagyon jól véd a megterhelő melegtől. Látás komfortot biztosít a szemnek is, mert véd a káros fényvisszaverődésektől, ami különösen fontos a számítógépes monitor és televízió képernyő nézésekor. Egyúttal a bútorokat is védi a kifakulást okozó káros UV sugárzástól, mégis biztosítja az elegendő kilátást az ablakon.

A külső napellenző roló egy tartós, az időjárás viszontagságaival szemben ellenálló üvegszálas szövött hálóból készül. Rugós hengerre feltekerve és alumínium tokba bújtatva az ablak fölé kerül felszerelésre. Ez a szerkezet biztosítja a napellenző könnyű kezelhetőségét, valamint a szélesebb anyag használatát, ami nagyobb hatásfokú árnyékolást tesz lehetővé. A megfelelően megfeszített rugó biztosítja az anyag elegendően erős húzását, és a levegő akadálytalan áramlását az üveg felett.

Ez megelőzi az üvegnek egy esetleges hősokk általi megrepedését. Az AMZ roló középen billenő FT, PT, valamint felnyíló-billenő FPP, PPP tetőablakokhoz.
A külső napellenző roló egy tartós, az időjárás viszontagságaival szemben ellenálló üvegszálas szövött hálóból készül. Rugós hengerre feltekerve és alumínium tokba bújtatva az ablak fölé kerül felszerelésre. Ez a szerkezet biztosítja a napellenző könnyű kezelhetőségét, valamint a szélesebb anyag használatát, ami nagyobb hatásfokú árnyékolást tesz lehetővé. A megfelelően megfeszített rugó biztosítja az anyag elegendően erős húzását és a levegő akadálytalan áramlását az üveg felett. Ez egyúttal megelőzi az üvegnek egy esetleges hősokk általi megrepedését is.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás