Termékek
Termékek
Dörken Delta Reflex polietilén fólia lég és párazáró 75 m2
Dörken Delta-Reflex polietilén fólia lég és párazáró 180 g
1 120 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Dörken Delta-Reflex polietilén fólia lég és párazáró 180 g

  • Cikkszám: UH-112894

4 rétegű párazáró tetőfólia
150 cm széles
Hőtükrös
A hőszigetelés fűtött oldalára
Teljes biztonságot nyújt lég- és párazárásban
Nagy szakítószilárdságú
Rugalmas, könnyen beépíthető
180g/m2
75 m2/tekercs
A terméket folyóméterben értékesítjük

5 év garancia
Raktáron, 1741.5 m2
Átvehető akár: 2023-03-27
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

m2
1 120 Ft / m2
1 680 Ft / kiszerelés
1.5 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A DELTA®-REFLEX párafékező fólia 50%-os hőreflektáló hatással rendelkezik (dokumentálva: Frauenhof Institut, Freiburg). Bármely tető-és falkonstrukcióba beépíthető, különleges hálóerősítésének köszönhetően nagy szakítószilárdságú, szakszerű beépítés esetén kielégíti a DIN 4108 szabvány előírásait.
A fólia különleges anyagösszetételének és rétegfelépítésének köszönhetően felhasználóbarát, könnyen beépíthető, flexibilis: nagy szakítószilárdsága (kb. 450/400 N/5 cm) megakadályozza a beépítés során a be- és továbbszakadást, anyagának jó kezelhetősége pedig lehetővé teszi a gyors fektetést.
A termék az embert érő elektromágneses sugárzások akár nagyrészét leárnyékolja. Sd-értéke kb. 150 m, ez hosszútávon kizárja a hőszigetelés és a tetőkonstrukció páradiffúzióból eredő károsodását. 3 m széles kiszerelésben is rendelkezésre áll: ideális az ipari létesítmények könnyűszerkezetes tetőihez, függetlenül attól, hogy gázbeton vagy trapézlemez konstrukcióval készülnek.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
útmutató a megfelelő tetőszigeteléshez Szigetelés

A tető megfelelő szigetelése nem csak azért fontos, mert az időjárás viszontagságaitól és a csapadéktól óvja az épületet; a környezetvédelemben és közvetve a rezsiköltségeink csökkentésében is szerepet játszik. Így kiemelt fontosságú, hogy megfelelő szigeteléssel rendelkezzünk, építés vagy felújítás során jó döntéseket hozzunk.

A tető megépítése Tető, tetőtér

Ha már állnak a falak, jöhet a ház éke, a tető. Nem kevesebb szerepe van a leendő otthonunkban, mint hogy megvédjen minket az időjárás viszontagságaitól, megóvja az épület többi részét, a belső tereket. Hogy ezeket a feladatokat meddig tudja professzionálisan ellátni, attól függ, milyen minőségűre építjük meg.


Kérdések és válaszok

Betöltés