Termékek
Termékek
Bramac Pro Plus Resistant 140 2S páraáteresztő tetőfólia 140 g, 2 ragasztósávval 75 m2
Bramac Pro Plus Resistant 140 2S páraáteresztő tetőfólia 140 g, 2 ragasztósávval 75 m2
1 175 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Bramac Pro Plus Resistant 140 2S páraáteresztő tetőfólia 140 g, 2 ragasztósávval 75 m2

  • Cikkszám: UH-338004

3 rétegű páraátersztő fólia
150 cm széles
4 hónapig UV álló
Dupla ragasztósávval
Zöld színű
140 g/m2
75 m2/tekercs

Rendelésre
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

m2
1 175 Ft / m2
88 125 Ft / kiszerelés
75 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Bramac Pro Plus Resistant páraátersztő tetőfólia dupla ragasztósávval. Új építéshez és felújításhoz egyaránt használható. Szarufára és szarufa közötti hőszigetelésre és deszkázatra fektethető. 4 hónapig UV álló normál UV körülmények között. Ellenáll a faanyag védőszerek vízlágyító hatásának. Magas páraáteresztő képesség, kiváló SD érték. A tökéletes ragasztósávnak köszönhetően szélzáró alátéthéjazat is kivitetezhető vele. Tűzterjedési besorolás: E osztály.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
útmutató a megfelelő tetőszigeteléshez Szigetelés

A tető megfelelő szigetelése nem csak azért fontos, mert az időjárás viszontagságaitól és a csapadéktól óvja az épületet; a környezetvédelemben és közvetve a rezsiköltségeink csökkentésében is szerepet játszik. Így kiemelt fontosságú, hogy megfelelő szigeteléssel rendelkezzünk, építés vagy felújítás során jó döntéseket hozzunk.

milyen a jól megépített tető Tető, tetőtér

Ha a házépítéskor nem spórolták ki a minőségi anyagokat, akkor egy jó tető évtizedekig szolgálhat kifogástalanul. De előbb vagy utóbb eljön a tetőcsere ideje. Összegyűjtöttük az alapinformációkat arról, hogy mire érdemes figyelni a felújításkor.


Kérdések és válaszok

Betöltés