Termékek
Termékek
Terrán Rundo helyiségszellőző egység HV160 carbon
Terrán Rundo helyiségszellőző egység HV160 carbon
39 500 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Terrán Rundo helyiségszellőző egység HV160 carbon

  • Cikkszám: UH-590117

Helyiségszellőző egység
Alkalmazható Rundo cserép esetén
Anyaga HIPS (High Impact Polystyrene)
Carbon színű
Alapcseréppel azonos méretű
Szellőző keresztmetszet 200 cm2
Csőátmérő: 160 mm
20–45° közötti tetőhajlásszögig

5 év garancia
Rendelésre
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

db
39 500 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Kis teljesítményű helyiségszellőztető ventilátorok légvezetékeinek a tetőn való kivezetésére szolgáló elem. A légvezetéket úgy kell kialakítani, hogy az meggátolja a kondezvíz visszajutását a ventilátorokhoz. 300 mm hosszú spirálkorcolt acél cső, EPS hőszigetelő héjjal. A csövet letakaró sapka meggátolja a csapadék bejutását, a cső végén található rács pedig a madarak, rovarok beköltözését akadályozza meg. Rögzítése a cserépléchez hajlított korrózióálló dróthuzallal történhet. A kapcsok helyét a szellőzőelemen kell kifúrni.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés