Termékek
Termékek
Bramac gerincléc tartó, torx behajtású 20 cm
Bramac gerincléctartó, torx behajtású 20 cm
685 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Bramac gerincléctartó, torx behajtású 20 cm

  • Cikkszám: UH-338042

Horganyzott acél
20 cm hosszú
Torx behajtású
Szükséglet taréjgerincnél: 1 db/szarufapár
Szükséglet élgerincnél: 1 db/0,7 élgerinc fm
Pontos magasságállítás

10 év garancia
Raktáron, 5 db
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
685 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Bramac gerincléc tartó a kúpcserepeket tartó gerincléc elhelyezésére és rögzítésére alkalmas, speciális fejű, nagy méretű csavar. A Torx-csavaros behajtású gerincléc tartóval pontosan beállítható a gerincléc magassága.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés