Semmelroc Style SP Járólap dióbarna 40x40x4,2 cm
Semmelrock Style lap dióbarna 40x40x3,8 cm
1 570 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Semmelrock Style lap dióbarna 40x40x3,8 cm

  • Cikkszám: UH-676083

Gyalogos forgalomra
3,8 cm kővastagság
Márványozott és profilírozott
Nemesszemcsézetű járófelület
Csak a javasolt fugatávval építhető be (min. 5 mm)
Fagy- és olvasztósóálló
Dióbarna színű
Beton
6,1 db/m2
9,18 m2/raklap

Raktáron, 20 db
Átvehető akár: 2023-06-07
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
db
1 570 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Semmelrock Style lap maga a fény és az árnyék játéka, a természetes színek varázsa. Természethű leképzés a lapok strukturált felületkialakításával, a márvány felületek világával.
A Semmelrock Protect Plus extra erős felületvédő réteg, mely a legnagyobb fokú védelmet biztosítja még a makacs szennyeződésekkel szemben is. 
Vizes vágóval, vagy gyémántkoronggal javasolt a vágás (roppantani nem szabad)
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés