Termékek
Termékek
Irion XP-Delta kinyomópisztoly
Irion XP-Delta kinyomópisztoly
27 610 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Irion XP-Delta kinyomópisztoly

  • Cikkszám: MES-O2XPDELTA

Szabványos tubusokhoz (290-310 ml)
Speciális fémötvözetből készült
Profiknak és barkácsolóknak is
Állítható nyomásáttétel
Nyomás ki-be kapcsoló
Gumírozott fogantyú
Masszív, tartós
Fekete színű

Rendelésre
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

db
27 610 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Az Irion XP-Delta kinyomópisztoly a 290-310 ml szabványkartusokban (szabványos tubusokban) lévő anyagok felhordására szolgáló eszköz. Korrózióálló, speciális ötvözetből készült, masszív, profi szerkezet állítható nyomásáttétellel (12:1, vagy 25:1), nyomás ki/be kapcsolóval a munka szüneteltetésének idejére, illetve gumírozott fogantyúval. A kartusház és a létraakasztó elfordítható. Kényelmes, pontos, tiszta, ezzel hatékony munkavégzést tesz lehetővé, kiváló megoldás profiknak és barkácsolóknak egyaránt!

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés