Termékek
Termékek
Bramac impregnált tetőléc 3x5 cm 4 fm
Bramac tetőléc impregnált 2,8x4,8 cm 5 m
290 Ft / fm
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Bramac tetőléc impregnált 2,8x4,8 cm 5 m

  • Cikkszám: FA28x48x5

5 m szálhossz
4,8 cm széles
2,8 cm vastag
I. osztályú 
Impregnált fenyő tetőléc
Légszáraz (szabadban tárolt)

Kapcsolódó termékek

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

Körfűrésszel vágott, első osztályú,  gyalulatlan, impregnált fenyő tetőléc. 28x48 mm!

Szabadban tárolt, légszáraz faanyag. Mivel „élő” anyagról beszélünk, ezáltal a környezeti tényezők és a természetes folyamatok hatással vannak rá. Az esős, párás napok átmenetileg megemelhetik a külső réteg nedvességtartalmát, miközben a nyári meleg, napos idő hatására gyorsul az anyag száradása, ebből adódóan - kis mértékben - zsugorodhat a termék hossza és keresztmetszete.

Átvételi pontunkon (telephelyünkön) lehetőséget biztosítunk a faáru válogatására. Válaszd ki személyesen a számodra megfelelő faanyagot, akár egyesével is! Amennyiben igényt tartasz erre a lehetőségre, kérjük, hogy ezt megrendeléskor, a megjegyzésben jelezd!

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
milyen a jól megépített tető Tető, tetőtér

Ha a házépítéskor nem spórolták ki a minőségi anyagokat, akkor egy jó tető évtizedekig szolgálhat kifogástalanul. De előbb vagy utóbb eljön a tetőcsere ideje. Összegyűjtöttük az alapinformációkat arról, hogy mire érdemes figyelni a felújításkor.


Kérdések és válaszok

Betöltés