Termékek
Termékek
Rétegragasztott fagerenda (BSH) 10x10 cm 5 m
Rétegragasztott fagerenda (BSH) 10x10 cm 5 m
21 420 Ft / szál
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Rétegragasztott fagerenda (BSH) 10x10 cm 5 m

  • Cikkszám: FARAGGER10x10x5

Nagy teherbírású, rendkívül tartós
Alaktartó: nem csavarodik, nem reped
Tartóoszlopnak, látszó födémgerendának kiváló
Nagyobb fesztávok áthidalására ideális
Kifejezetten esztétikus megjelenésű
I. osztályú lucfenyőből készült
Szálanként csomagolt
Származási hely: Ausztria

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A rétegragasztott gerenda kiváló tulajdonságokkal rendelkező faanyag. A gyártástechnológiájának köszönhetően rendkívül nagy teherbíró-képességű: egy homogén szerkezetű gerendához képest kisebb keresztmetszet mellett is ugyanazt a terhelést képes elviselni. A gyakorlatban ez filigránabb és főként könnyebb szerkezetek kialakítását teszi lehetővé. A rétegragasztott gerenda rendkívül tartós is, nem csavarodik és nem reped. Mindezek mellett esztétikus megjelenésű is, ezért rengeteg helyen, kreatívan alkalmazható: kiválóan megfelel látszó faszerkezetek, oszlopok, födémgerendák alapanyagaként. Mestergerendához egyenesen ideális. Vegyianyagokkal szemben kiválóan ellenáll, ezért kitűnően megfelel ipari és magáncélú felhasználásra is. Tűzesetben hosszabb ellenállást biztosít, mint egy védelem nélküli acélszerkezet.
Természetes faanyagok használatával az épület lakóklímája, esztétikája, illata igazi harmóniát nyújt hosszú időn keresztül. A fák, növekedésük során légköri széndioxidot kötnek meg, így a faanyagok használatával a klímasemlegesség irányába is lépéseket tehetünk.
A Pabst az ausztriai Murtal régióból származó, fenntartható módon nevelt, elsőosztályú lucfenyőből, csúcstechnológiájú CNC-gépekkel készíti termékeit.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Rétegragasztott gerenda Építőanyag

Fával az ember az ősidők óta dolgozik, és igen régre nyúlik vissza az építkezésben való felhasználása is. Megújuló forrás, ami ráadásképp sokoldalúan formálható is. Kívül-belül egyaránt használható, kerítés, tető, parketta is készíthető belőle. Az egyik legfontosabb funkciója az építészetben mégis talán a tartó funkció, melyet leginkább gerenda formájában lát el.

Skandináv stílus Felújítás, lakberendezés

Az északi országokból származó lakberendezési trendek a világ minden táján meghatározzák lakásaink belső tereit. Természetesség, letisztult otthonosság, elegáns egyszerűség és kényelem jellemzi ezeket a beltereket. De hogyan teremthető meg az igazi skandi otthon? Ehhez adunk segítséget ebben a cikkben.

 


Kérdések és válaszok

Betöltés