Guttatherm XPS 10 cm extrudált hőszigetelő lemez
Guttatherm XPS 5 cm hőszigetelő lemez
4 000 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Guttatherm XPS 5 cm hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-677010

Guttatherm XPS extrudált hőszigetelő lemez
Födém, koszorú, lábazat, padló, áthidalóhoz
Nagy szilárdságú, formahabosított
Jó mechanikai tulajdonságok
Kiváló hőszigetelő képesség
Szürke színű
60x125 cm
6 m2/bála; 0,75 m2/tábla
A terméket bálában értékesítjük!

Kapcsolódó termékek

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A Guttatherm XPS extrudált hőszigetelő lemez nagy szilárdságú, formahabosított, nedvességet csak minimálisan felvevő expandált polisztirol hőszigetelő lemez. Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a lábazati és a fogadószinti felületeken, jól alkalmazható hőhidak szigetelésére. Hővezetési tényező (W/mK) 0,034, tűzreakció “E” osztály, nyomófeszültség (10%-os összenyomásnál) >300, páradiffúziós vízfelvétel (%) ≤ 3, hosszú idejű vízfelvétel (%) ≤ 0,7.
Kiszerelés: 6 m2/bála, 0,75 m2/tábla

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
eps lap hungarocell Szigetelés

Az EPS lapokat szinte mindenki használja, bár a legtöbben inkább hétköznapibb nevén, hungarocellként, esetleg polisztirolként ismerik. Ma már számtalan típusa van forgalomban. De vajon melyiket mikor használjuk, és milyen típusú munkára?

Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.


Kérdések és válaszok

Betöltés