Gutta XPS Orange 10 cm hőszigetelő lemez
Gutta XPS Orange 10 cm hőszigetelő lemez
8 000 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Gutta XPS Orange 10 cm hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-690783

Extrudált polisztirol hőszigetelő lemez
Zárt cellás, gyakorlatilag nulla vízfelvételű
Nagy nyomószilárdságú
Kiváló hőszigetelő képességű
Narancs színű
2,77 m2/bála
A terméket bálában értékesítjük

Kapcsolódó termékek

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A Gutta XPS Orange legújabb generációs, jó minőségű, zártcellás polisztirol szigetelőanyag. Szerkezete miatt gyakorlatilag nulla vízfelvételű, ezért kiválóan alkalmazható lábazatokban és talajon fekvő padlókban, de természetesen, kitűnően megállja a helyét födémekben, koszorúk és áthidalások esetén és más helyeken is. Alacsony hővezetési tényező és nagy nyomószilárdság jellemi. A szigetelő táblák egyenes élképzésűek, felületük érdesített, így a ragasztóanyag és a vakolat jól tapad rajtuk.
Hővezetési tényező: 0,034 W/mK
Tűzvédelmi besorolás: E
Nyomófeszültség (10%-os deformációnál): ≥300 kPa
Hosszú idejű vízfelvétel: ≤ 0,7 %

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
hőszigetelés épületen szigetelőanyaggal Szigetelés

Akár új építésű házról van szó, akár egy régebbit szeretnénk felújítani, a hőszigetelés előbb vagy utóbb napirendre kerül. Előbbi esetében eleve tervezünk vele, utóbbi esetében azonban nem biztos, hogy van elegendő hely a szigetelőanyag számára. Mi a megoldás ilyenkor?

eps lap hungarocell Szigetelés

Az EPS lapokat szinte mindenki használja, bár a legtöbben inkább hétköznapibb nevén, hungarocellként, esetleg polisztirolként ismerik. Ma már számtalan típusa van forgalomban. De vajon melyiket mikor használjuk, és milyen típusú munkára?


Kérdések és válaszok

Betöltés