Gutta G-Therm XPS TOP WB 60x125x5 cm
Gutta G-Therm XPS TOP WB 5 cm hőszigetelő lemez
3 735 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Gutta G-Therm XPS TOP WB 5 cm hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-707487

Zártcellás XPS hőszigetelő lemez
Lábazat, koszorú, áthidaló szigetelésére
Padlóba, födémbe is használható
Kiváló hőszigetelő-képességű
Nedves környezetben is alkalmazható
Egyenes élképzésű, érdes felületű
Levendulakék színű
60x125 cm (0,75 m2) táblaméret
6 m2/bála
A terméket bálában értékesítjük

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-16
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
m2
3 735 Ft / m2
22 410 Ft / kiszerelés
6 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A Gutta G-Therm kiváló hőszigetelő-képességű, zártcellás, extrudált polisztirol (XPS) hab lemez. Kiválóan használható talajon fekvő padlókban, födémekben csakúgy, mint lábazatok, pincefalak hőszigetelésére, vagy koszorúk, áthidalók elé helyezve, hőhídmentes szerkezetek kialakítására egyaránt. A levendulakék színű táblák egyenes élképzésűek, préselt, "nápolyi" felületűek, így nem csak a betonhoz tapadnak kiválóan, de a felületükön az ágyazó-ragasztóanyag is tökéletesen betöltheti a funkcióját.
Nyomószilárdság: 300 kPa

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
eps lap hungarocell Szigetelés

Az EPS lapokat szinte mindenki használja, bár a legtöbben inkább hétköznapibb nevén, hungarocellként, esetleg polisztirolként ismerik. Ma már számtalan típusa van forgalomban. De vajon melyiket mikor használjuk, és milyen típusú munkára?

Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.


Kérdések és válaszok

Betöltés