Carboland EPS CN100 Fokozott hőszig. képességű, terhelhető lépésálló hőszig. lemez 16 cm1,5 m2/cs
Carboland CN100 16 cm fokozott hőszigetelő képességű, terhelhető hőszigetelő lemez
7 165 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Carboland CN100 16 cm fokozott hőszigetelő képességű, terhelhető hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-710260

Terhelhető, lépésálló hőszigetelő lemez
Födém, padló, lapostető szigetelésére kiváló
Kiemelkedően jó hőszigetelő képesség
Kisebb napfény-érzékenység reflexiós bevonat nélkül is
Könnyű megmunkálás, egyszerű kivitelezés
Szürke színű
Hővezetési tényező: 0,030 W/mK
Táblaméret: 50x100 cm
1,5 m2/bála
A terméket bálában értékesítjük!

Gyártói készleten
Kiszállítás akár: 2023-06-09
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

  • Személyes átvételre nincs lehetőség, közvetlenül a gyártótól szállítunk.
Kapcsolódó termékek
m2
7 165 Ft / m2
10 748 Ft / kiszerelés
1.5 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Carboland CN100 habosított cellás szerkezetű, egyenes élképzésű, expandált polisztirol (EPS) terhelhető, lépésálló hőszigetelő lemez gyártásához speciális polimert is tartalmazó alapanyagot használnak fel egy megfelelően kontrollált önszabályozó automata gyártástechnológia segítségével. Ezek a Carboland CN100 termékek számára két kiemelkedően előnyös tulajdonságot biztosítanak a hasonló termékek között:
- 0,030 W/mK hővezetési tényező
- kevésbé érzékeny viselkedést napsugárzásra és hőingadozásra - még reflexiós bevonat nélkül is
A Carboland CN100 kiválóan alkalmazható olyan helyeken, ahol a szigetelőlemez terhelésnek van kitéve, pl. födémben, padlóban, vagy lapostető esetében. Talajon fekvő padló és lapostető esetén vízszigeteléssel védetten kell beépíteni. Új építésnél és régi épületek felújításánál egyaránt jól használható, beépítésével jelentős fűtési költség takarítható meg, illetve megelőzhető vele a hőhidak nyomán kialakuló penészesedés. Talajon fekvő, vagy fűtetlen szint feletti padlókban alkalmazva, a lakótér padlójának hőszigetelése által a komfortérzetet is jelentősen növeli. Kiemelkedően jó hőszigetelő, a környezetre és az egészségre káros hatása nincs. Széles körben ismert technológia, kis súly mellett magas szilárdság jellemzi, könnyen alakítható és beépíthető.
Hővezetési tényező: 0,030 W/mK
Táblaméret: 100x50 cm
Jelölés: 1 sárga csík

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
hőszigetelés épületen szigetelőanyaggal Szigetelés

Akár új építésű házról van szó, akár egy régebbit szeretnénk felújítani, a hőszigetelés előbb vagy utóbb napirendre kerül. Előbbi esetében eleve tervezünk vele, utóbbi esetében azonban nem biztos, hogy van elegendő hely a szigetelőanyag számára. Mi a megoldás ilyenkor?

eps lap hungarocell Szigetelés

Az EPS lapokat szinte mindenki használja, bár a legtöbben inkább hétköznapibb nevén, hungarocellként, esetleg polisztirolként ismerik. Ma már számtalan típusa van forgalomban. De vajon melyiket mikor használjuk, és milyen típusú munkára?


Kérdések és válaszok

Betöltés