Carboland EPS CH80 Grafitos homlokzati hőszigetelő lemez 17 cm 1,5 m2/cs
Carboland CH80 17 cm fokozott hőszigetelő képességű homlokzati hőszigetelő lemez
6 635 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Carboland CH80 17 cm fokozott hőszigetelő képességű homlokzati hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-710241

Homlokzati hőszigeteléshez fejlesztve
Kiemelkedően jó hőszigetelő képesség
Kisebb napfény-érzékenység reflexiós bevonat nélkül is
Könnyű megmunkálás, egyszerű kivitelezés
Szürke színű
Hővezetési tényező: 0,030 W/mK
Táblaméret: 50x100 cm
1,5 m2/bála
A terméket bálában értékesítjük!

Gyártói készleten
Kiszállítás akár: 2023-06-15
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

  • Személyes átvételre nincs lehetőség, közvetlenül a gyártótól szállítunk.
Kapcsolódó termékek
m2
6 635 Ft / m2
9 952 Ft / kiszerelés
1.5 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Carboland CH80 habosított cellás szerkezetű, egyenes élképzésű, expandált polisztirol (EPS) homlozati hőszigetelő lemez gyártásához speciális polimert is tartalmazó alapanyagot használnak fel egy megfelelően kontrollált önszabályozó automata gyártástechnológia segítségével. Ezek a Carboland CH80 termékek számára két kiemelkedően előnyös tulajdonságot biztosítanak a hasonló termékek között:
- 0,030 W/mK hővezetési tényező
- kevésbé érzékeny viselkedést napsugárzásra és hőingadozásra - még reflexiós bevonat nélkül is
A Carboland CH80 összességében kitűnő hatásfokú, jó minőségű és gazdaságos épületszigetelést tesz lehetővé, használatával jelentős fűtési költség takarítható meg. Megtérülési ideje rövid, a környezetre és az egészségre káros hatása nincs. Kiválóan alkalmazható új és régi épületek hőszigetelésére egyaránt, passzívházakhoz kifejezetten ajánlott. Széles körben ismert technológia, kis súly mellett kellő szilárdság jellemzi, könnyen alakítható és beépíthető. Számos, homlokzati hőszigetelő rendszert kínáló gyártó elfogadja a rendszer részeként, a rendszergarancia megőrzése mellett alkalmazható.
Hővezetési tényező: 0,030 W/mK
Táblaméret: 100x50 cm
Jelölés: 1 piros csík

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.

eps lap hungarocell Szigetelés

Az EPS lapokat szinte mindenki használja, bár a legtöbben inkább hétköznapibb nevén, hungarocellként, esetleg polisztirolként ismerik. Ma már számtalan típusa van forgalomban. De vajon melyiket mikor használjuk, és milyen típusú munkára?


Kérdések és válaszok

Betöltés