Austrotherm Resolution Boden Terhelhető hőszigetelő lemez 10 cm
Austrotherm Resolution Boden 10 cm terhelhető hőszigetelő lemez
18 310 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Austrotherm Resolution Boden 10 cm terhelhető hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-708875

Fenolhab padlóhőszigetelő lemez
Talajon fekvő padló, emeletközi födém, padlás szigetelésére
Padlófűtéshez is alkalmazható
Passzívházakhoz és felújításhoz is kitűnő
Kimagasló hőszigetelő képességgel rendelkezik
Sárga színű
50x100 cm; 0,5 m2 táblaméret
2 m2/bála
A terméket bálában értékesítjük
A termékre nem vonatkozik az elállási jog!

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Ajánlatkérés

200 m2 felett egyedi árat biztosítunk, kérj ajánlatot!

Ajánlatot kérek
Megosztás

Részletes leírás

Az AUSTROTHERM Resolution® Boden terhelhető, egyenes élképzésű, egykomponensű fenolgyanta hab hőszigetelés, ami zárt cellastruktúrájának és különleges anyagának köszönhetően kimagasló hőszigetelő képességgel rendelkezik. Alkalmazása különösen előnyös ott, ahol kis vastagságban kell hatékony hőszigetelést elérni (pl. padló utólagos hőszigetelése). Használatával a helykímélő beépítés mellett fokozott energiamegtakarítás érhető el. Kitűnően megfelel talajon fekvő padló, emeletközi és padlásfödém hőszigetelésére és használható akár padlófűtéshez is. Passzívházakhoz elsőrangú megoldás.
Az AUSTROTHERM RESOLUTION® fenolgyanta hab olyan (a bakelithez hasonló) hőre keményedő hőszigetelő hab, melyet 60 °C-on habosítanak, zömében zárt celláinak mérete 100-300 μm, hővezetési tényezője a szokásos hőszigetelő anyagoknál 40%-al jobb.
Termékosztály: PF 120
Hővezetési tényező: 0,022 W/mK
Ez a termék csak vevői megrendelésre készül, a gyártási programba illesztésének lehetősége miatt a megrendelés teljesítési ideje az előre jelzettől eltérhet! A gyártóval egyeztetnünk szükséges a várható szállítási időről. Ez ügyben, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat, még a megrendelés leadása előtt!
A megrendelt termék teljes vételára a megrendeléskor, előre fizetendő. Az előzőekben ismertetett okok miatt megrendelt termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
eps lap hungarocell Szigetelés

Az EPS lapokat szinte mindenki használja, bár a legtöbben inkább hétköznapibb nevén, hungarocellként, esetleg polisztirolként ismerik. Ma már számtalan típusa van forgalomban. De vajon melyiket mikor használjuk, és milyen típusú munkára?

Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.


Kérdések és válaszok

Betöltés