Putnoki kisméretű tömör tégla 25x12x6,5 cm
Putnoki kisméretű tömör tégla 25x12x6,5 cm
190 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Putnoki kisméretű tömör tégla 25x12x6,5 cm

  • Cikkszám: PUTKMTT

Kiegészítő falszerkezetek építésére
Vakolva időjárásálló
Kerámia tömör tégla
102 db/m2
400 db/raklap

Raktáron, 12736 db
Átvehető akár: 2023-06-08
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
db
190 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Putnoki kisméretű tömör tégla nagy szilárdságú, vakolva időjárásálló. Felhasználható kéményhez, valamint pillérnek is alkalmas.
A kiégetés alatt keletkezett foltok miatt látszó falnak nem javasolt, vakolása ajánlott.
A foltosság a tégla minőségét nem befolyásolja.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
Falazás Építőanyag

Amikor elhatározzuk, hogy építkezni fogunk, számtalan kérdésben kell döntenünk. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy miből épüljön fel a házunk. A falazóelemek később nem cserélhetőek, így gyakorlatilag egy életre hozunk döntést.


Kérdések és válaszok

Betöltés