Cemix hézagkiegyenlítő lábazati indítóprofilhoz 5 mm
Cemix hézagkiegyenlítő lábazati indítóprofilhoz 5 mm
50 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix hézagkiegyenlítő lábazati indítóprofilhoz 5 mm

  • Cikkszám: UH-703253

Műanyag hézagolóelem
Lábazati indítóprofil egyenletes felfekvéséhez
Hullámos falsík esetén alkalmazandó
Egyszerűen használható
5 mm vastag

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-13
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
50 Ft / db
5 000 Ft / kiszerelés
100 db / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A hézagkiegyenlítő elem a hullámos falsík és az egyenesen futó lábazati indítóprofil közötti hézagot tölti ki, lehetővé téve a profil deformációmentes és stabil rögzítését.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
lépéshang szigetelés a kopogó hangok gátlására Szigetelés

A lépéshang-gátlás a födémen való járásból, koppanásból származó zaj csökkentése megfelelő hangszigetelő anyagok beépítésével.


Kérdések és válaszok

Betöltés