Hogyan tudom kifizetni a megrendelésemet?

A vásárlás során a weboldal a kosárba helyezett termékektől, azok mennyiségétől, szállítási módjától függően ajánlja fel számodra az adott megrendelésedhez kapcsolódó fizetési módokat, melyek közül választhatsz.

WS-on választható termék átvételi igénySzállítási feltételVálasztható fizetési mód
HázhozszállításMPL FutárszolgálatÁtutalás
Bankkártyás fizetés online
Fizetés átvételkor*
Gyártói futárÁtutalás
Bankkártyás fizetés online
Webáruház saját futárÁtutalás
Bankkártyás fizetés online
Fizetés átvételkor*
Szakáruházi átvételVevő intéziÁtutalás
Bankkártyás fizetés online
Fizetés átvételkor**
* Utánvétellel történő fizetés csak akkor választható, ha a megrendelés teljes végösszege max 100.000 Ft.
** Szakáruházi átvételnél történő fizetés POS terminálon, illetve max 1.500.000 Ft-ig készpénzben is teljesíthető.

 

Fizetés átvételkor:

  • Futárszolgálat (MPL, Saját futár) kiszállítás esetén lehetőséged van arra, hogy a megrendelés végösszegét maximum 100.000, - Ft-ig a futárnak készpénzben teljesítsd a termék(ek) átvételekor.
  • Szakáruházi átvétel esetén: telephelyünkön (Göd, 2132 Ady Endre u. 121.) az áru átvételekor a megrendelés teljes vételárát készpénzben max. bruttó 1.500.000.-ig, vagy bankkártyával POS terminálon fizetheted ki. A bankkártyás elfogadás: Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro típusú bankkártyákra vonatkozik.

Átutalás: A megrendelt termékek ellenértékét a Fizetési értesítőben található bankszámlára 3 munkanapon belül kell átutalni. A megrendelés teljesítésére a webáruház bankszámlájára történő jóváírását követően kerül sor.

Bankkártyás fizetés online: A rendelés összértékét online, bankkártyával azonnali fizetéssel is tudod teljesíteni.  Fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a teljes vételár sikeres fizetése után lehetséges. Az online bankkártyás fizetést kezelő cége a K&H Bank Zrt. Az online bankkártyás fizetés választása esetén hozzá kell járulnod ahhoz, hogy a megrendelés teljesítése és annak figyelemmel kísérése érdekében az epitoanyag.hu továbbítsa a K&H Bank felé a megrendelés azonosítóját és összegét, továbbá a nevedet, szállítási, illetve számlázási címedet.

A Szolgáltató az online bankkártyás fizetés választására tekintettel, külön díjat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget nem számít fel, illetve nem állapít meg.

A Szolgáltató részére a K&H Bank biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a K&H Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a K&H Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem az epitoanyag.hu oldalán. Az epitoanyag.hu a kártyád-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.


Online bankkártyás fizetéskor az alábbi adatok feltöltésére van szükség:

Kártyaszám: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.

Lejárati dátum: A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.

Érvényesítési kód: A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt üresen kell hagyni.

Elfogadható bankkártyák: 

-  MasterCard (dombornyomott)
-  Visa (dombornyomott)
-  American Express (dombornyomott)
-  Electron (nem dombornyomott)

Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz a kártyáddal weboldalunkon. Pontos információért, kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz. 

-  Maestro: A K&H Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. 

 

 

Kérdésed van ezzel kapcsolatban?

A kategória egyéb kérdései