Termékek
Termékek
LB-Knauf S1 Flex csemperagasztó kül- és beltéri  20 kg
LB-Knauf S1/Cemix Flex csemperagasztó kül- és beltéri  20 kg
5 842 Ft / zsák
4 200 Ft / zsák

LB-Knauf S1/Cemix Flex csemperagasztó kül- és beltéri  20 kg

  • Cikkszám: UH-035781

Nagy méretű kő-, gres- és kerámia lapokhoz
Kül- és beltérre
Anyagszükséglet: 3-6 kg/m2
20 kg/zsák
48 zsák/raklap

Készleten, több mint 50 zsák
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

zsák
5 842 Ft / zsák
4 200 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

Az LB-Knauf S1 Flex csemperagasztó megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkarton falak, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő-, kerámia- és cementkötésű burkolatok ragasztására kül- és beltérben.

Padlófűtés és falfűtés esetén is használható. Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken (pl. erkélyeken, teraszokon), valamint cement,- és műgyanta kötésű kenhető vízszigeteléseken is alkalmazható. Különösen alkalmas nagy méretű burkolólapok (max. 90 cm-ig) ragasztására. Stabil, meglévő kerámiaburkolatokra történő közvetlen ragasztás beltérben megengedett. Használata előtt a ragasztandó felület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por és szennyeződésmentes. Erősen nedvszívó alapfelület esetén Putzgrund alapozót kell használni a ragasztás előtt. Gipsz kötőanyagú falak vagy vakolatok, gipszkarton falak esetén Tiefengrund, gipsz kötőanyagú esztrichek és önterülő padlókiegyenlítők esetén Estrichgrund alapozót kell használni a ragasztás előtt. Közvetlen a felhasználás előtt az anyagot a hozzáadott vízzel kézi keverőgéppel csomómentesre keverjük, 5 percig állni hagyjuk és még egyszer átkeverjük. A ragasztót fogazott glettvassal kenjük fel az alapfelületre, a burkolólapokat enyhe nyomással helyezzük el a felületen. Hosszabb várakozási idő elteltével esetleg keletkező bőrösödésnél újra hordjuk fel a ragasztót. Kültérben és nagyobb forgalmú helyeken a ragasztót fel kell hordani az alapfelületre és a burkolatra egyaránt. 


Bedolgozási hőmérséklet: anyag, levegő és alapfelület hőmérséklet +5˚C és +25˚C között, huzatmentes, árnyékos helyen. Bedolgozási idő: 2 óra, korrekciós idő: Kb. 20 perc (az alapfelület és a környezet hőmérsékletétől függően). A felület járható, fugázható: kb. 1 nap múlva (nedvszívó alapfelületek és kerámialapok esetén) kb. 2 nap múlva (nem, illetve gyengén nedvszívó lapok esetén). A felület terhelhető: 7 nap múlva (+23°C és 50% relatív páratartalom esetén).

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés