Részletes leírás
A nagyobb, egybesült húsok hosszadalmas sütésénél jön jól a pácfecskendő, ami segít szaftosan tartani és ízesíteni a hús belső rétegeit is. A két eltérő vastagságú tűvel érkező fecskendő vastagabb és vékonyabb szeletek készítésénél is használható. A vastagabb fejjel a keményebb húsok is könnyedén átszúrhatóak, míg a vékonyabb fejjel elsősorban a szárnyasok húsa kezelhető. Az akár egy kézzel is egyszerűen használható fém fecskendőn egy üveges ablak rész található, amelyen keresztül nyomon követhető a páclé fogyása. A mértékkiosztással is rendelkező ablak segítségével a megfelelő mennyiségű páclé adagolása gyerekjáték. A fecskendő szétszedhető, ezáltal tisztítása sem ütközik nehézségbe.
„A Felhasználó nem gyakorolhatja az elállási jogát olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi, vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.”
Mondd el a véleményed erről a termékről!
Értékelem