újHÁZ Gránit kötőanyag 4 kg
újHÁZ Gránit kötőanyag 4 kg
8 470 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

újHÁZ Gránit kötőanyag 4 kg

  • Cikkszám: UH-705327

újHÁZ lábazati vakolat rendszer tartozéka
1 vödör kötőanyaghoz 4 csomag kőzúzalék szükséges
A 4 szín tetszőlegesen variálható
4 kg gyanta/vödör
Bekeverés utáni súlya 15 kg

Raktáron, 84 db
Átvehető akár: 2023-06-06
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
8 470 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Az újHÁZ Gránit kötőanyag a lábazati vakolat rendszer anyaga. A kőzúzalékból 4 csomag (4x2,75 kg) kell egy vödör kötőanyaghoz (4kg). A rendszer egyediségét képezi, hogy a felhasználás helyszínén is kikeverhető a gyári minőségű anyag. A 4 csomag kőzúzalék bármilyen színkombinációból összeválogatható. Dekoratív, jól mosható könnyen feldolgozható lábazati vékonyvakolat. 
Ha a termék "N" színű kő örleményt tartalmaz, a színazonosság nem garantálható a korábban ugyanezen színkóddal vásárolt termékhez képest. Felhordás előtt minden esetben végezzen kis felületen színellenőrzést, megvárva a lábazati vakolt teljes száradását.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
külső vakolat felhordása Festés, vakolás

A külső vakolatok ellenállóvá, esztétikussá teszik a ház falait, ráadásul a hőszigetelésben is segítségünkre vannak. Sőt, a hangokat is tompítja, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a külső vakolattal vízállóvá és moshatóvá válhatnak a falaink. Épp ezért érdemes vásárlás előtt alaposan körbejárni a témát, és a pénztárcánkhoz képest a lehető legjobb minőséget választani.


Kérdések és válaszok

Betöltés