Creaton Creatherm rendszercsavar 8x302 mm
Creaton Creatherm rendszercsavar 8x302 mm
53 190 Ft / csomag
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Creaton Creatherm rendszercsavar 8x302 mm

  • Cikkszám: UH-660397

Creatherm lemezek szakszerű rögzítéséhez
140-160 mm-es szigeteléshez 19 mm deszkaborítással és 50 mm-es ellenléccel számolva
Anyagszükséglet: igény szerint
302 mm hosszú
50 db/doboz
A terméket dobozra értékesítjük

Gyártói készleten
Kiszállítás akár: 2023-06-23
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

  • Személyes átvételre nincs lehetőség, közvetlenül a gyártótól szállítunk.
csomag
53 190 Ft / csomag
Megosztás

Részletes leírás

A Creaton Creatherm rendszercsavarok a Creatherm hőszigetelő elemek rögzítése az ellenléceken átvezetett Creatherm rendszercsavarok segítségével történik. A rendszercsavarok építésfelügyeletileg jóváhagyott, alsó és felső menettel ellátott, süllyesztett fejű, önfúró acélcsavarok. A rögzítést úgy kell kialakítani, hogy a szél szívó hatásának és a fedésből, valamint egyéb meteorológiai terhekből adódó nyíró igénybevételnek is megfeleljen. Ezért a csavarokat a tetődőléshez viszonyított 67°-os szögben csavarozzuk. A helyes pozícionálásához a rendszer részét képező csavarszár vezető nyújt segítséget. A megfelelően kialakított rögzítésnek köszönhetően a tetőt érő terhek közvetlenül a szarufákra vezetődnek. A csavarok méretének és négyzetméterenkénti darabszámának meghatározása pontos méretezést igényel.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés