Fém hófogó Rapido cseréphez fekete
Fém hófogó Rapido cseréphez fekete
520 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Fém hófogó Rapido cseréphez fekete

  • Cikkszám: UH-676351

Rozsdamentes acél hóvágó
Beton cseréphez
Borvörös színű
RAL 3009
Anyagszükséglet tetődőlésszögtől függően
Kb. 1,5-2,5 db/m2

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-19
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
520 Ft / db
26 000 Ft / kiszerelés
50 db / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Hófogó használatával megelőzhetjük a hótömeg megcsúszását a tetőn. A szükséges hófogó mennyiséghez figyelembe kell venni a tető hajlásszögét és a mértékadó hóterhet is. A hófogó feladata, hogy minél tovább a tetőn tartsa a havat vagy jeget, lehetőség szerint olvadásig, vagy ha az megcsúszik feldarabolja azt. Javasolt az ereszhez közeli sorokban felrögzíteni szegezéssel. Ezek a kampók járó vagy biztonsági kampóként nem használhatók.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés