Falszegély alumínium, téglavörös RAL 3016, 25x200 cm
Falszegély alumínium, téglavörös RAL 3016, 25x200 cm
3 590 Ft / m
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Falszegély alumínium, téglavörös RAL 3016, 25x200 cm

  • Cikkszám: UH-708018

A fal és a tető találkozásához
Védi a falazatot
Biztosítja a csapadékvíz-elvezetést
Alumínium
Téglavörös (RAL 3016) színű
Kiterített szélessége 25 cm
2 m hosszú

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-16
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

m
3 590 Ft / m
7 180 Ft / kiszerelés
2 m / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A falszegély a tető és a fal találkozási éléhez beépítve megakadályozza a csapadék bejutását a tetőfedés alá, levezeti azt az ereszcsatornába, egyúttal védi is a falazatot a tetőfedésről visszacsapódó nedvességtől. 0,5 mm vastag, horganyzott acéllemezből készül. Kiterített szélessége 25 cm.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés