Termékek
Termékek
Easy Form kémény és falszegélyléc fekete 2 m
Easy Form kémény- és falszegélyléc fekete 2 m
4 440 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Easy Form kémény- és falszegélyléc fekete 2 m

  • Cikkszám: UH-338133

Easy Form szegélyléc
A tető kémény- és falcsatlakozásaihoz
9x200x5,5 cm
Anyaga: acél lemez
Fekete színű

Raktáron, 3 db
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
4 440 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Easy Form szegélyléc a tető kémény- és falcsatlakozásainál használt, flexibilis szegély felső élének rögzítésére szolgál. Beépítése után a kéménnyel, vagy a fallal érintkező élén tömíteni kell.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés