Dachler univerzális gerincléctartó csavarozható 50 mm
Dachler univerzális gerincléctartó csavarozható 50 mm
515 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Dachler univerzális gerincléctartó csavarozható 50 mm

  • Cikkszám: UH-690519

A gerincléc magasságának pontos beállítására
Szögeléssel, csavarozással, stabilan rögzíthető
Horganyzott acél
50 mm széles gerincléchez

Raktáron, 97 db
Átvehető akár: 2023-06-07
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
515 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A taréjnál és az élgerincnél a gerincléc rögzítésére szolgáló, horganyzott acél elem. A felső rész U-formája a gerincléc fogadására van kialakítva, melybe az oldalsó lyukakon keresztül rögzíthető a gerincléc. A rögzítőelem alsó, hajlítható szárain kétirányú perforációk találhatók, melyekkel a gerincléc magassága nagy pontossággal beállítható, illetve stabilan rögzíthető.
A gerincléc tartó beépítéséhez szükséges előzetesen az ellenlécek beépítése. Univerzális gerincléctartó esetében a tartó pántját hajtjuk meg a szükséges magasságban és csavarral rögzítjük az ellenléchez.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés