Dachler Szellőzőszalag barna 10 cmx5 m
Dachler szellőzőszalag barna 10 cm x 5 m
2 525 Ft / tekercs
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Dachler szellőzőszalag barna 10 cm x 5 m

  • Cikkszám: UH-690517

A tetőfedés átszellőzéséhez járul hozzá
Egyszerűen beépíthető
Időjárás- és ütésálló, kemény PVC
Barna színű
10 cm széles
5 m/tekercs

Raktáron, 21 tekercs
Átvehető akár: 2023-06-05
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

tekercs
2 525 Ft / tekercs
Megosztás

Részletes leírás

A Dachler szellőzőszalag az eresz irányából védi az alátéthéjazat alatti és feletti légréseket a madarak és a kis állatok bejutása ellen, egyben biztosítja a szellőzőlevegő bevezetését a héjazat alá. A szellőzőszalag felületi perforációjának mértéke 47%. Anyaga kiváló minőségű, ütésálló, kemény PVC, mely nehezen éghető (B1 tűzveszélyességi besorolású).
A szellőző szalag beépítésének előfeltétele az ereszdeszkázat megléte. A szellőző szalag szélessége meg kell, hogy egyezzen az ereszoldali beszellőzés magasságával. Szükség esetén a szellőző szalagot el kell vágni hosszanti irányban. A szalag rögzítése tűzőgéppel vagy csavarral történik.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés