Dachler Fésűs Ereszszellőző elem barna
Dachler fésűs ereszszellőző elem barna
915 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Dachler fésűs ereszszellőző elem barna

  • Cikkszám: UH-690511

A tetőfedés alatti átszellőzés biztosítására
Hullámos tetőcserepekhez
UV-álló, jól tűri a hőmérséklet-ingadozást
Barna színű
Szellőző keresztmetszet: 150 cm2/fm
1 m hosszú

Raktáron, 140 db
Átvehető akár: 2023-06-08
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
915 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Dachler fésűs ereszszellőző feladata a kiegészítő átszellőzés biztosítása, valamint védelem madarak, rágcsálók és nagyobb rovarok a tetőfedés alá történő behatolása ellen. Polipropilén anyaga kiválóan tűri a környezeti hőmérséklet ingadozását, valamint az UV-sugázást. A szellőzőprofil magassága 22 mm, a fésűk jól illeszkednek a hullámos tetőcserepek formájához, használatát ezekhez javasoljuk. A szellőzőfelület 150 cm2 folyóméterenként. Az elemek 1 m hosszúak.
Az eresszellőző elem beépítési feltétele az ereszdeszka illetve az ereszlemez beépítése. Az eresszellőző elemet az ereszlemezre helyezzük, és csavarok segítségével a legalsó ereszdeszkához rögzítjük. Hullámos tetőcserepekhez javasolt, ahol a fésűt az ereszsoron elhelyezkedő tetőcserepek alatt visszahajtjuk, úgy hogy a fésük lezárják a cserép hullámait.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés