Dachler Ereszszellőző elem téglavörös
Dachler ereszszellőző elem téglavörös
1 005 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Dachler ereszszellőző elem téglavörös

  • Cikkszám: UH-690513

A tetőfedés alatti átszellőzés biztosítására
Sík tetőcserepekhez, síklemez-fedéshez
UV-álló, jól tűri a hőmérséklet-ingadozást
Téglavörös színű
30 mm magas
1 m hosszú

Raktáron, 125 db
Átvehető akár: 2023-06-08
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
1 005 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Dachler ereszszellőző feladata a kiegészítő átszellőzés biztosítása, valamint védelem madarak, rágcsálók és nagyobb rovarok a tetőfedés alá történő behatolása ellen. Használatát sík tetőcseréphez, vagy síklemez-fedéshez javasoljuk. Polipropilén anyaga kiválóan tűri a környezeti hőmérséklet ingadozását, valamint az UV-sugázást. Alsó távtartóinak köszönhetően könnyen beépíthető a csatornatartó vasakkal együtt. Az 1 m hosszú elemek végén csatlakozó profilok vannak kialakítva, melyekkel a szellőzőlécek összekapcsolhatók.
Az eresszellőző elem beépítési feltétele az ereszdeszka illetve az ereszlemez beépítése. Az eresszellőző elemet az ereszlemezre helyezzük, és csavarok segítségével a legalsó ereszdeszkához rögzítjük. Sík tetőcserepek valamint állókorcos fedés esetében fésű nélküli ereszszellőző elem beépítése szükséges.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés