Termékek
Termékek
Colorferr hajlatbádog alumínium, antracit, 33x200 cm
Colorferr hajlatbádog alumínium, antracit, 33x200 cm
5 780 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Colorferr hajlatbádog alumínium, antracit, 33x200 cm

  • Cikkszám: CF265533-H-7016

Két tetősík találkozási pontjában szükséges a vápakialakítás
A tetőn összegyűlt csapadékot vezeti le a csatornába
Antracit színű
Színes alumínium

15 év garancia

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A vápát két tetősík találkozásánál használjuk, ahol mindkét tetőfelületről a a tetősík találkozás felé halad a csapadék. Vízterhelése igen nagy, mert mindkét kapcsolódó tetőfelületre eső csapadékot a vápa vezeti le az ereszig. Nagyon fontos a tetőfelület és a vápa vízzáró csatlakozása a széleken illetve a vápa és héjazat alatt a fóliánál ,de ugyanolyan fontos a kiszellőzése is.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés