Termékek
Termékek
Bramac szellőzőléc fésű nélkül fekete 1 m
Bramac szellőzőléc fésű nélkül fekete 1 m
630 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Bramac szellőzőléc fésű nélkül fekete 1 m

  • Cikkszám: UH-338011

Megakadályozza az állatok bejutását a fedés alá
Műanyag
Biztosítja a megfelelő szellőzést
Fekete színű

Rendelésre
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
630 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Bramac szellőzőléc fésű nélküli változata. Segítségével 200 cm2-rel nő a szellőző keresztmetszet az eresz mentén. Sík profilú cserepekhez használható, ilyenkor a fésűs részre nincs szükség. Beépítésével szükségtelenné válik az első tetőléc megkettőzése, vagy élére állítása, ugyanakkor plusz beszellőző keresztmetszetet nyerünk. A fésű nélküli szellőzőlécet közvetlenül az első, legalsó lécre, vagy ereszdeszkára kell elhelyezni. Talpas kialakításának köszönhetően nem szükséges a csatornatartó vasakat besüllyeszteni az ereszdeszkázatba.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés