Alumínium ereszszellőző szalag téglavörös 5 cm x 10 m
Alumínium ereszszellőző szalag téglavörös 5 cm x 10 m
12 430 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Alumínium ereszszellőző szalag téglavörös 5 cm x 10 m

  • Cikkszám: UH-708004

Optimális szellőző levegő beengedésére
Alumínium
Téglavörös színű
10 m

Gyártói készleten
Kiszállítás akár: 2023-06-03
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

  • Személyes átvételre nincs lehetőség, közvetlenül a gyártótól szállítunk.
db
12 430 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A speciális PVC-ből készült Klöber szellőzőszalagok lehetővé teszik a magas szellőzési értéket (DIN 4108-3, 50% lyukarány) azáltal, hogy optimalizálják a lyukmintázatot az eltolt hosszúkás lyukakkal, és ugyanakkor védelmet nyújtanak a repülő rovarok és a madarak fészkelése ellen. Rendkívül rugalmas és optimálisan védett az ütések ellen, a felcsavart Klöber szellőzőszalagok könnyen szállíthatók, méretre vághatók és szükség szerint felszerelhetők.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés