JP Padlófűtés tálca 1215x615x57 mm 30g/l
Jász-Cell Padlófűtés Rendszerlemez
2 945 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Jász-Cell Padlófűtés Rendszerlemez

  • Cikkszám: UH-685265

EPS 150 terhelhető, formahabosított hőszigetelő lemez
Padlóba, padlófűtés kialakításához ideális
Lépcsős élkialakítású, hőhídmentesen építhető be
Kiváló hőszigetelő képességű
60x120 cm hasznos felületű
40 tábla/raklap

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-07
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
2 945 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Expandált polisztirol keményhab hőszigetelő lemez, padlófűtésrendszerben történő alkalmazásra. Pogácsás kialakítású felülete kitűnően alkalmas a padlófűtéscsövek elhelyezésére, a fektetési távolság 75-150 mm. A táblák alapvastagsága 30 mm, a pogácsák magassága 27 mm. Lépcsős kialakítású oldaléleikkel és csapokkal pontosan kapcsolódnak egymáshoz, fektetéskor a kapcsolódási irányokra ügyelni kell!
Hővezetési tényező: 0,034 W/mK
Nyomószilárdság: > 150 kPa
Teljes táblaméret: 121,5x61,5x5,7 cm

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
hőszigetelés épületen szigetelőanyaggal Szigetelés

Akár új építésű házról van szó, akár egy régebbit szeretnénk felújítani, a hőszigetelés előbb vagy utóbb napirendre kerül. Előbbi esetében eleve tervezünk vele, utóbbi esetében azonban nem biztos, hogy van elegendő hely a szigetelőanyag számára. Mi a megoldás ilyenkor?

Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.


Kérdések és válaszok

Betöltés