Carboland EPS FH80 (Isoland H80) Homlokzati hőszigetelő lemez 4 cm 7,5 m2/cs
Carboland FH80 4 cm homlokzati hőszigetelő lemez
1 175 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Carboland FH80 4 cm homlokzati hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-710268

Homlokzati hőszigeteléshez fejlesztve
Gazdaságos szigetelés, jó minőségben
Könnyű megmunkálás, egyszerű kivitelezés
Fehér színű
Hővezetési tényező: 0,038 W/mK
Táblaméret: 50x100 cm
7,5 m2/bála
A terméket bálában értékesítjük!

Gyártói készleten
Kiszállítás akár: 2023-06-14
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

  • Személyes átvételre nincs lehetőség, közvetlenül a gyártótól szállítunk.
Kapcsolódó termékek
m2
1 175 Ft / m2
8 812 Ft / kiszerelés
7.5 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Carboland FH80 habosított cellás szerkezetű, egyenes élképzésű, expandált polisztirol (EPS) homlozati hőszigetelő lemez jó minőségű és gazdaságos épületszigetelést tesz lehetővé, használatával jelentős fűtési költség takarítható meg. Megtérülési ideje rövid, a környezetre és az egészségre káros hatása nincs. Kiválóan alkalmazható új és régi épületek hőszigetelésére egyaránt. Széles körben ismert technológia, kis súly mellett kellő szilárdság jellemzi, könnyen alakítható és beépíthető. Számos, homlokzati hőszigetelő rendszert kínáló gyártó elfogadja a rendszer részeként, a rendszergarancia megőrzése mellett alkalmazható.
Hővezetési tényező: 0,038 W/mK
Táblaméret: 100x50 cm
Jelölés: 1 piros csík

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
hőszigetelés épületen szigetelőanyaggal Szigetelés

Akár új építésű házról van szó, akár egy régebbit szeretnénk felújítani, a hőszigetelés előbb vagy utóbb napirendre kerül. Előbbi esetében eleve tervezünk vele, utóbbi esetében azonban nem biztos, hogy van elegendő hely a szigetelőanyag számára. Mi a megoldás ilyenkor?


Kérdések és válaszok

Betöltés