Austrotherm Resolution Fassade Homlokzati hőszigetelő lemez 30 cm
Austrotherm Resolution Fassade 30 cm homlokzati hőszigetelő lemez
60 825 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Austrotherm Resolution Fassade 30 cm homlokzati hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-708898

Fenolhab homlokzati hőszigetelő lemez
Homlokzati felújításahoz elsőrangú választás
Passzívházakhoz különösen ajánlott
Kimagasló hőszigetelő képességgel rendelkezik
Grafit kasírozású
Sárga színű
50x100 cm; 0,5 m2 táblaméret
0,5 m2/bála
A terméket bálában értékesítjük
A termékre nem vonatkozik az elállási jog!

Kapcsolódó termékek

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Ajánlatkérés

67 m2 felett egyedi árat biztosítunk, kérj ajánlatot!

Ajánlatot kérek
Megosztás

Részletes leírás

Az AUSTROTHERM Resolution® Fassade egyenes élképzésű, normál terhelésnek kitehető, egykomponensű fenolgyanta hab hőszigetelés, ami zárt cellastruktúrájának és különleges anyagának köszönhetően kimagasló hőszigetelő képességgel rendelkezik. A homlokzati rendszerekbe való integrálhatóságát elősegíti a GRAFIT® kasírozás, így a megszokott rétegrend és anyagok (különösen a ragasztótapasz) jól alkalmazhatók az AUSTROTHERM Resolution® Fassade hőszigeteléssel készülő homlokzati rendszerekben is. Alkalmazása különösen előnyös ott, ahol kis vastagságban kell hatékony hőszigetelést elérni (pl. ablakkáva, betonszerkezetek előtt, stb.). Használatával a helykímélő beépítés mellett fokozott energiamegtakarítás érhető el. Passzívházakhoz, illetve homlokzati felújításokhoz kiemelten javasolt, nyílászárók környezetében elsőrangú választás.
Az AUSTROTHERM RESOLUTION® fenolgyanta hab olyan (a bakelithez hasonló) hőre keményedő hőszigetelő hab, melyet 60 °C-on habosítanak, zömében zárt celláinak mérete 100-300 μm, hővezetési tényezője a szokásos hőszigetelő anyagoknál 40%-al jobb.
Termékosztály: PF
Hővezetési tényező: 0,022 W/mK
Ez a termék csak vevői megrendelésre készül, a gyártási programba illesztésének lehetősége miatt a megrendelés teljesítési ideje az előre jelzettől eltérhet! A gyártóval egyeztetnünk szükséges a várható szállítási időről. Ez ügyben, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat, még a megrendelés leadása előtt!
A megrendelt termék teljes vételára a megrendeléskor, előre fizetendő. Az előzőekben ismertetett okok miatt megrendelt termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.

eps lap hungarocell Szigetelés

Az EPS lapokat szinte mindenki használja, bár a legtöbben inkább hétköznapibb nevén, hungarocellként, esetleg polisztirolként ismerik. Ma már számtalan típusa van forgalomban. De vajon melyiket mikor használjuk, és milyen típusú munkára?


Kérdések és válaszok

Betöltés