MP Thermomaster Szilikon vékonyvakolat, gördülőszemcsés 2 mm 14-E, 25kg
Masterplast Thermomaster szilikon vékonyvakolat, gördülőszemcsés 2 mm 14-E 25 kg
28 610 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Masterplast Thermomaster szilikon vékonyvakolat, gördülőszemcsés 2 mm 14-E 25 kg

  • Cikkszám: UH-682536

Szilikon gördülőszemcsés vakolat, 2 mm
14-E színű
Bel- és kültéri felhasználásra
Jó páraáteresztő képességű
Vízlepergető hatású
Anyagszükséglet: kb. 2,8 kg/m2
25 kg/vödör
A termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Gyártói készleten
Kiszállítás akár: 2023-06-09
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

  • Személyes átvételre nincs lehetőség, közvetlenül a gyártótól szállítunk.
db
28 610 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

FIGYELEM! A leírás végén fontos információkat talál a termékkel kapcsolatban. Kérjük, figyelmesen olvassa el!

A Masterplast Thermomaster szilikon vékonyvakolat finoman megmunkált homlokzatok lábazati sík feletti, vízszigeteléssel védett, függőleges felületeinek, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek időjárásálló fedőrétege. Gördülőszemcsés, dörzsölt hatású, 2 mm szemcsenagysággal, bel- és kültérben egyaránt használható. A vékonyvakolat felhordása előtt a felületet Masterplast Thermomaster univerzális alapozóval kell kezelni. Felhasználási hőmérséklet: +5 - +25 °C, a levegő páratartalma max. 80% lehet. A felületet száradása alatt erős, közvetlen napsütés, huzat és nedvesség nem érheti.

Anyagszükséglet: kb. 2,8 kg/m2
Száradási idő: 24-48 óra
Csomagolás: 25 kg/vödör

Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
A színes vakolatokat és alapozókat a gyártó a megrendelést követően, egyedileg keveri ki, ezért a megrendelés visszaigazolása után a teljesítés előfeltétele a teljes vételár kifizetése! Ezekre a termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
külső vakolat felhordása Festés, vakolás

A külső vakolatok ellenállóvá, esztétikussá teszik a ház falait, ráadásul a hőszigetelésben is segítségünkre vannak. Sőt, a hangokat is tompítja, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a külső vakolattal vízállóvá és moshatóvá válhatnak a falaink. Épp ezért érdemes vásárlás előtt alaposan körbejárni a témát, és a pénztárcánkhoz képest a lehető legjobb minőséget választani.


Kérdések és válaszok

Betöltés