Mapei Quarzolite Tonachino PRO fehér 1,5 mm
Mapei Quarzolite Tonachino PRO vékonyvakolat fehér 1,5 mm 25 kg
24 890 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mapei Quarzolite Tonachino PRO vékonyvakolat fehér 1,5 mm 25 kg

  • Cikkszám: UH-676051

Akrilgyanta bázisú, vizes diszperziós vékonyvakolat
Bel- és kültéri használatra
Új és már festett falakra is
Homlokzati hőszigetelésre ideális
Mész és cement bázisú vakolatokra is kitűnő
Penész- és algagátló adalékot tartalmaz
Kiváló repedésállóságú
Magasfokú védelem
Rusztikus megjelenésű
1,5 mm szemcseméretű
Fehér színű
Anyagszükséglet:1,9-2,3 kg/m2
25 kg/vödör

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-09
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
24 890 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Quarzolite Tonachino Pro paszta állagú, akrilgyanta bázisú, vizes diszperziós vékonyvakolat, válogatott adalékanyaggal, kvarccal és fényálló pigmentekkel. A Quarzolite Tonachino Pro szintetikus szálakat tartalmaz a jó repedésállóság érdekében, valamint kvarc alapú adalékanyagokat is, amelyek a keveréket tömörré és ellenállóvá teszik, ezért különösen alkalmas külső homlokzati hőszigetelő rendszerekre történő felhordásra. A Quarzolite Tonachino Pro tartalmaz kifejezetten a penészgombák és algák szaporodásának megfékezésére kifejlesztett anyagot is. A Quarzolite Tonachino Pro kitűnően tapad bármely típusú hagyományos vakolatra és jól kötött, régi festésekre is. Kiválóan megfelel tehát nem csak új, hanem már festett falak védelmére és díszítésére, beltérben és kültéren egyaránt, beleértve az agresszív biológiai hatásnak kitett falakat is. Textúrája tömör, rusztikus, amely egyenletessé teszi a felület esetleges hibáit. 

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
külső vakolat felhordása Festés, vakolás

A külső vakolatok ellenállóvá, esztétikussá teszik a ház falait, ráadásul a hőszigetelésben is segítségünkre vannak. Sőt, a hangokat is tompítja, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a külső vakolattal vízállóvá és moshatóvá válhatnak a falaink. Épp ezért érdemes vásárlás előtt alaposan körbejárni a témát, és a pénztárcánkhoz képest a lehető legjobb minőséget választani.


Kérdések és válaszok

Betöltés