Revco Remix Lábazati és díszítő vakolat TTTT 15 kg
Revco Remix lábazati és díszítő vakolat TTTT 15 kg
16 615 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Revco Remix lábazati és díszítő vakolat TTTT 15 kg

  • Cikkszám: UH-676313

Gyárilag előkevert lábazati vakolat
Tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz
TTTT színű
Műgyanta kötőanyagú
Anyagszükséglet: 3,5-5,5 kg/m2
15 kg/vödör
A termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-16
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
16 615 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Revco Remix lábazati díszítővakolat gyárilag előkevert, műgyanta diszperziós kötőanyag. Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint lábazatok és kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására.
A Revco Remix lábazati díszítővakolat-rendszer alap tulajdonságai: jól mosható, dekoratív, könnyen feldolgozható és a 13 féle alapszínnek köszönhetően 1248 féle színkombinációban előállítható. Gyári keveréssel megegyező minőség állítható elő vele akár a felhasználás helyszínén is, hibalehetőség nélkül, már 1 vödörnyi mennyiségben. A rendszer elemei a színezett kőzúzalék, illetve a folyékony kötőanyag. A 10 literes vödörben található 4 kg kötőanyaghoz 4 tasak tetszőlegesen kiválasztott kőzúzalékot kell önteni, majd megfelelő keverőgéppel elkeverve máris használatra kész vakolatot kapunk.
Az alapfelület por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület legyen terhelhető, mozgás- és zsugorodásmentes. A felületnek simítottnak vagy gletteltnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévő hibákat az alapozást megelőzően javítsuk ki. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek. A gránit vakolat nem alkalmas a felület hibáinak javítására. A hibajavítást cementhabarccsal, illetve cement kötőanyagú glettel végezhetjük.
Vízszintes, illetve közel vízszintes felületek bevonására nem javasolt. Amennyiben a fogadó szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a vakolat nem alkalmazható.
A felhordás eszköze: Csak rozsdamentes glettvas! A szerszámok használat után közvetlenül vízzel tisztíthatóak.
A felhordás módja: A szemcse átmérőnél nagyobb vastagságban, egyenletesen felhordott REVCO REMIX lábazati díszítővakolatot simítóval gletteljük el. Mindig egy irányba simítsuk. A felületet az elszürkülés elkerülése végett ne simítsuk túl sokáig, illetve ügyeljünk arra, hogy ne húzzuk szét a szemcséket.
Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén képezzünk.
Ne alkalmazzuk az anyagokat erős napsütésben, esőben, fagyban, erős szélben és párás időben, mert ezek a száradási és felhordási idő alatt a szilárdság csökkenését és repedéseket okozhatnak. A felhordást követő egy hétig óvjuk a felületet a szélsőséges időjárási hatásoktól. A felületen végrehajtott utólagos javítások, foltszerű elszíneződést eredményezhetnek. A megjelenő tejszerű elszíneződés a száradással letisztul.
A szerszámokat és a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal, vízzel le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható el.
Hígítás: Nem szükséges.
Feldolgozási hőmérséklet: A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5°C – +25°C között legyen!
Teljes száradási idő: 12 óra
A megadott értékek 20°C-on, és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén, a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.
Átvonhatóság: A felület a későbbiek folyamán REVCO REMIX lábazati díszítővakolattal, illetve REVCO EXTERIOR kültéri falfestékkel átvonható.
Tisztítás: Amennyiben szükséges, finom szőrű kefével és tiszta vízzel tisztítható. Kerülje mindenféle mosó- és tisztítószer használatát.
Eltarthatósági idő: Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen, a gyártástól számított 1 évig. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni.
Az „N” natúr kő egy természetes színű kőzúzalék, ebből adódóan a színe eltérhet a mintákon megadottól. Ha a termék "N" színű kő örleményt tartalmaz, a színazonosság nem garantálható a korábban ugyanezen színkóddal vásárolt termékhez képest. Felhordás előtt minden esetben végezzen kis felületen színellenőrzést, megvárva a lábazati vakolt teljes száradását.
A kizárólag „W” színű kövek keverése esetén (WWWW) a termék enyhén sűrűbb állagú, a könnyebb feldolgozhatóság érdekében adjon hozzá 1-2 dl csapvizet vagy Revco Remix kötőanyagot vödrönként.
A: Antracit 
B: Barna 
W: Fehér
F: Fekete 
H: Homok
N: Natúr
O: Okker
P: Piros
D: Sötétbarna
C: Sötétszürke
G: Szürke
T: Terra
L: Világosszürke
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
FIGYELEM! A lábazati vakolatokat a gyártó a megrendelést követően, egyedileg keveri ki, ezért a megrendelés visszaigazolása után a teljesítés előfeltétele a teljes vételár kifizetése! Ezekre a termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
külső vakolat felhordása Festés, vakolás

A külső vakolatok ellenállóvá, esztétikussá teszik a ház falait, ráadásul a hőszigetelésben is segítségünkre vannak. Sőt, a hangokat is tompítja, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a külső vakolattal vízállóvá és moshatóvá válhatnak a falaink. Épp ezért érdemes vásárlás előtt alaposan körbejárni a témát, és a pénztárcánkhoz képest a lehető legjobb minőséget választani.


Kérdések és válaszok

Betöltés