MP Thermomaster díszítő vakolat M102 (15kg)
Masterplast Thermomaster lábazati és díszítő vakolat M102 15 kg
16 810 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Masterplast Thermomaster lábazati és díszítő vakolat M102 15 kg

  • Cikkszám: UH-688320

Színes márványőrleményes díszítővakolat
Épület lábazatra, falra, kerítésre
Erősen igénybevett, belső falfelületekre is
M102 színű
Anyagszükséglet: kb. 4-4,5 kg/m2
15 kg/vödör

Gyártói készleten
Kiszállítás akár: 2023-06-12
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

  • Személyes átvételre nincs lehetőség, közvetlenül a gyártótól szállítunk.
db
16 810 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Masterplast Thermomaster lábazati és díszítővakolat diszperziós kötőanyagú, több színű márványőrleményből és tulajdonságjavító adalékanyagokból készül, ideálisan megfelel kültérben, függőleges, sík felületen, XPS hőszigeteléssel készülő lábazati hőszigetelő rendszerek zárórétegeként, vagy hagyományos, fagyálló cementvakolattal ellátott és vízszigeteléssel védett épületlábazatok, kerítések, falfelületek díszítővakolataként. Erősen igénybevett, beltéri falfelületeken (pl. folyosók, lépcsőházak) is alkalmazható. A vakolat felhordása előtt Thermomaster díszítővakolat-alapozó alkalmazása szükséges!
A Thermomaster lábazati és díszítővakolat 15 kg/vödör kiszerelésű, amely mennyiség a vödörben külön-külön csomagolt 1 tasak kötőanyag és 5 tasak színezett ásványi őrlemény összetételű. Az összetevőket a felhasználás előtt, alacsony fordulatú keverővel kell homogénre keverni, majd rozsdamentes simítóval a felületre felhordani másfélszeres szemcsevastagságban. A bekevert vakolat felhasználásra kész, de szükség esetén, max. 0,25 l/20 kg mennyiségű, tiszta vízzel hígítható. A felhordott anyagot még nedves állapotban, többször áthúzva, tömöríteni kell.
Felhasználási hőmérséklet (aljzat és környezet): +5 °C - +25 °C (max. 65% rel. páratatalom)
Anyagszükséglet: kb. 4-4,5 kg/m2
Száradási idő: kb. 24 óra (+20 °C-on, a páratartalomtól függően)
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Utánrendelés esetén kérjük figyelembe venni, hogy teljes színazonosság csak ugyanazon gyártási sorozatból származó anyagok esetén állhat fenn.
A Thermomaster lábazati és díszítővakolat esetében az összetevők bekeverését követően, illetve már bármelyik összetevő egyedi csomagolásának megbontása után a 14 napos elállási jog nem érvényesíthető!

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
külső vakolat felhordása Festés, vakolás

A külső vakolatok ellenállóvá, esztétikussá teszik a ház falait, ráadásul a hőszigetelésben is segítségünkre vannak. Sőt, a hangokat is tompítja, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a külső vakolattal vízállóvá és moshatóvá válhatnak a falaink. Épp ezért érdemes vásárlás előtt alaposan körbejárni a témát, és a pénztárcánkhoz képest a lehető legjobb minőséget választani.


Kérdések és válaszok

Betöltés