Cemix-LB-Knauf Decorol WIIII 15 kg
Cemix Decorol lábazati és díszítő vakolat WIIII 15 kg
30 130 Ft / vödör
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix Decorol lábazati és díszítő vakolat WIIII 15 kg

  • Cikkszám: UH-664670

Lábazati ás díszítő vakolat-granulátum
WIIII színű
Víztaszító, vízlepergető
Könnyen tisztítható
Kül- és beltérben is alkalmazható
Jó ellenállóképesség környezeti hatásokkal szemben
Lábazati hőszigetelő rendszeren is használható
Anyagszükséglet: kb 4 kg/m2
15kg/vödör

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-13
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

vödör
30 130 Ft / vödör
Megosztás

Részletes leírás

FIGYELEM! A leírás végén fontos információkat talál a termékkel kapcsolatban. Kérjük, figyelmesen olvassa el!

A Cemix Decorol egy a helyszínen kikeverhető, vizes műgyanta diszperzió kötőanyagú, kül-és beltérben is alkalmazható, dekoratív vékonyvakolat. A 48 ajánlott színösszetétel a 12 alapszínből keverhető ki a színkódokhoz tartozó 5-5 adag meghatározott színű kavicsnak a kötőanyaghoz történő hozzáadásával. Anyagszükséglet: kb 4 kg/m2.
Kiválóan használható erősebben igénybe vett falfelületek, elsősorban lábazatok, lépcsőházak, folyosók és más beltéri falak dekoratív, mégis ellenálló bevonattal való díszítésére. Az egyes színek egymás mellett, egymást kiegészítve is felhasználhatóak.
Kiemelt alkalmazások:
• Családi házak lábazati bevonataként
• Lábazati hőszigetelő rendszer bevonataként
• Közületek vagy nagy forgalmú épületekben
(iskolákban, kórházakban stb.)
• Erősen igénybe vett beltéri felületek
dekoratív védőbevonataként
A Cemix Decorol lábazati és díszítő vakolatot vakolt fal- vagy sima betonfelületekre hordhatjuk fel. Az alapfelület legyen száraz, megfelelő szilárdságú, zsír-, por- és szennyeződésmentes. Az előkészítő javításokat lehetőleg cementkötésű anyaggal végezzük el. A málló-, penészes, vagy tapétaragasztó maradványos festék- vagy vakolatrészeket teljesen el kell távolítani. Alapozásra használjunk Putzgrund vakolatalapozót.
Feldolgozás: A Cemix Decorol 15 kg-os kiszerelésben, de komponensekre bontva és egybecsomagolva kerül forgalomba. A 4,05 kg kötőanyag és az 5 adag (összesen 11,1kg) színezett kavicsgranulátum a bedolgozás helyszínén kerül összeöntésre és bekeverésre. Felhordás előtt alaposan keverjük fel a vödörben lévő anyagot, és a szemcsenagyság kétszeres vastagságában rozsdamentes simítóval hordjuk fel. Rövid ideig történő várakozás után simítsuk el egyenletesen. A megfelelő struktúra kialakítása érdekében ne simítsuk túl sokáig a díszítővakolatot. Ne dolgozzunk közvetlen napsugárzásnak kitett felületen, esőben, fagyban, vagy erős szélben, mert ilyen feltételek között a felhordási és száradási idő alatt repedések keletkezhetnek. A frissen felhordott vakolatot a csapóesőtől védeni kell.

Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

A lábatati és díszítő vakolatot a gyártó a megrendelést követően a kért színösszetételben, egyedileg csomagolja össze, ezért a megrendelés visszaigazolása után a teljesítés előfeltétele a teljes vételár kifizetése! Ezekre a termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
külső vakolat felhordása Festés, vakolás

A külső vakolatok ellenállóvá, esztétikussá teszik a ház falait, ráadásul a hőszigetelésben is segítségünkre vannak. Sőt, a hangokat is tompítja, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a külső vakolattal vízállóvá és moshatóvá válhatnak a falaink. Épp ezért érdemes vásárlás előtt alaposan körbejárni a témát, és a pénztárcánkhoz képest a lehető legjobb minőséget választani.


Kérdések és válaszok

Betöltés